Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-21 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Proč vznikl tento katalog elektrikářů a revizních techniků?Denně náš eshop navštíví přes 800 uživatelů, kteří se na nás obrací i s dotazy, zda můžeme ... číst celé
18.03.2020
Náš eshop ve dnech plných opatření proti CORONA VIRU
Vážení zákazníci, voláte nám, zda náš e-shop expeduje zboží v těchto dnech v důsledku opatření proti Corona viru.Eshop je v provozu a denně pro Vás n... číst celé
28.02.2020
Nově přidané katalogové listy k produktům EATON
Ve snaze vylepšovat informace k produktům Eaton na našem e-shopu jsme nově přidali do všech produktů Eaton české katalogové listy ve formátu PDF. Byla... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Zákazníci se na nás často obrací i s dotazy, zda můžeme doporučit nebo neznáme nějakého elektrikáře nebo revizáka v jejich lokalitě. Proto jsme invest... číst celé
10.09.2020
Funkce jističe - jak pracuje jistič
Jistič, každý z Vás ho má doma ve své elektroinstalaci domu nebo bytu domu, víte jak skutečně funguje? číst celé
Zásuvky ABB Classic versus SEZ Standard
Často se nás ptáte, jaký je rozdíl mezi klasickou jednoduchou zásuvkou výrobce ABB řady Classic a zásuvkou výrobce SEZ řady Standard. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Aktuální pracovní nabídky v České republice
Nyní můžete najít všechny aktuální pracovní nabídky v České republice na webu Jooble. 
Stejně jako jiné vyhledávací systémy, Jooble neuchovává veškeré údaje ve vlastní databázi, ale umí je pouze dohledat, a děla to lépe, než kdokoliv jiný.
Práce v České republice 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
17.09.2020
Katalog elektrikářů a revizních techniků v ČR
Zákazníci se na nás často obrací i s dotazy, zda můžeme doporučit nebo neznáme nějakého elektrikáře nebo revizáka v jejich lokalitě. Proto jsme invest... číst celé
Funkce jističe - jak pracuje jistič
10.09.2020
Funkce jističe - jak pracuje jistič
Jistič, každý z Vás ho má doma ve své elektroinstalaci domu nebo bytu domu, víte jak skutečně funguje? číst celé
Zásuvky ABB Classic versus SEZ Standard
Zásuvky ABB Classic versus SEZ Standard
Často se nás ptáte, jaký je rozdíl mezi klasickou jednoduchou zásuvkou výrobce ABB řady Classic a zásuvkou výrobce SEZ řady Standard. číst celé
Elektrotechnické značky používané ve schématech
Elektrotechnické značky používané ve schématech
Připravili jsme pro Vás přehled nejčastěji používaných elektrotechnických značek ve schématech. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Koštice - Želevice 218, PSČ 44001

IČ: 72571888

DIČ: CZ7609065970

U nádraží až na konci nádražního placu, betonový skládaný plot.
Kontakty
Tomáš Vlček
Tomáš Vlček
(Po-Pá, 8-21 hod.)
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.